Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/1/8/adgroupone.no/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-by-supsystic/modules/supsystic_promo/mod.php on line 514 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/1/8/adgroupone.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/1/8/adgroupone.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2368 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/1/8/adgroupone.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169 Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/1/8/adgroupone.no/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/functions.php on line 73 ER SEO VIRKELIG SÅ VIKTIG? - AdGrouopOne - VI KARTLEGGER OG KAPITALISERER PÅ MÅLGRUPPER SOM ER VIKTIGE FOR DIN BEDRIFT
seo-in-las-vegas

ER SEO VIRKELIG SÅ VIKTIG?

Dette spørsmålet er ekspertene som arbeider med nettsteder, innhold og digital markedsføring uenige om. Her får du min personlige mening om saken.

Søkemotoroptimalisering handler som navnet tilsier om å optimalisere nettstedet for søkemotorene. Dette er dessverre navnet som mange velger å bruke i mangel av et annet navn (inkludert undertegnede).

Google ønsker at det beste innholdet og det mest relevante kommer i toppen av det organiske søket. Dette ligger til grunn for alle algoritmer og beregner som gjøres.

Om man higer etter å få en best mulig plassering på Google så bør man fokusere på to ting:

  1. Sørg for å ha godt innhold. Det beste innholdet. Det mest relevante innholdet. Skriv for brukerne og ikke for Google. Er det få som vil lese, så er det få som vil kjøpe. Da hjelper det lite å ha en litt bedre posisjon på Google.
  2. Sørg for å ha en logisk, god struktur på siden og gjør alle de tekniske tingene perfekt. Ikke slurve med å legge inn bilder som heter IMG_23515.jpg eller lignende. Bildet må hete tema det omhandler eller det det er bilde av. Få alltid med ALT-tekst og sørg for leselige URL-strenger.

Det er mange byråer som ønsker å hjelpe kundene sine med Linkbygging og andre ting som skal forbedre posisjonen på Google. Jeg er overbevist om at Google kommer til å bli enda flinkere på å gjennomskue slike forsøk på å komme høyere enn det man fortjener. Og at disse vil bli straffet. Det har skjedd gang på gang.

Så min anbefaling er å ikke bruke mer tid på Søkemotoroptimalisering enn at man har det tekniske på plass og at man har et meget godt og relevant innhold. Forbedre gjerne innholdet fortløpende. Ikke spytt på med masse artikler om det samme. Det er mye bedre å fokusere på en artikkel som er best og mest relevant, enn 100 artikler som er halvgode.

Det er helt klart mange hensyn å ta og det er mange meninger. Hva mener du?