Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/1/8/adgroupone.no/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/functions.php on line 73 Om AdGroupOne - Vår unik måte å jobbe med kundene våre
 

Om oss

Get to know us better

Om oss

AdgroupOne er et dyktig miljø innen digital markedsføring. Kundene våre er både lokale og nasjonale, og omfatter alt fra små aktører til store, kjente bedrifter med behov for faglig input og markedsbearbeiding.

ADGROUPONE UNIKE MÅTE Å JOBBE PÅ!

 

Tradisjonell og betalt annonsering innen print, sosiale og digitale medier handler om at en kjøper annonsering i håp om å nå ut til potensielle kunder basert på tall og statistikk kanalen viser til. Desto mer du betaler, jo flere når du ut til. Men det å bli fortalt i forkant hva du sitter igjenn med etter endt annonsering er det får som kan fortelle deg helt konkret.

Realiteten er flertallet som ser din annonse på ingen måte er aktuelle kjøpere av det du tilbyr. Det betyr at du da må håpe at budsjettet som er satt, er tilstrekkelig til å nå de som faktisk er interessert.

Utfordring med vanlig «målretting»

De aller fleste mediekanaler tilbyr målretting. Men en utfordring som kan oppstå med tradisjonell målretting er at annonsene rettes mot bestemte målgrupper basert overordnede og vage antagelser om hvem dine potensielle kunder er, som interesser, alder, kjønn og geografisk tilhørighet. Virkeligheten er dessverre at dette ikke er konkret nok.

ADGROUPONE JOBBER UT I FRA ET ENKEL STRUKTUR OG MÅLSETTING

 

  1. Vi kartlegger og identifiserer målgruppen din basert på din CRM / kundedatabase.
  2. Velger kanaler som er lønnsom og relevant for din virksomhet å være synlig i.
  3. Definerer konkrete og målbare mål (KPI).
  4. Gjør det enkelt for deg å skjønne hva du får i gjenn etter endt kampanje.

VELG DIN EGEN STIL, SÅ LEVERER VI AKKURAT DET

Når du først begynner å bevege deg rundt i den digitale jungelen som Facebook, Instagram, Snap, Google, Display osv, vil du se at det er en overflod av ulike muligheter, løsninger og rapporterings verktøy. Derfor blir vi enige om hva som passer din virksomhet best. For så legger opp et løp som kan være teknisk og omfattende eller enkelt å forstå. Vi har erfaring og kompetansen innen digital markedsføring og lidenskap som gjør at vi strever hele tiden for å nå gode resultater for våre partnere og kunder.

Gjør deg selv en tjeneste – Klikk deg inn på Tips og Triks siden vår, så skjønner du gansje raskt hva vi mener når vi sier at AdGroupOne – Kartleffer og kapitaliserer på målgrupper som er viktig for din bedrift! 

Web & Print Design, Branding0

Social Media, Digital Marketing0

Photo & Video Production0